PENTRU MEDICI

Prezentare Concept

PREZENTARE CONCEPT

Ce facem la Oncovet – clinica de oncologie veterinara?

1. Obtinem, daca nu exista deja, un diagnostic de certitudine.

2. Stadializam boala: vedem daca si unde s-a raspandit, dupa caz, fie cu ajutorul unor analize specifice, fie cu recoltare de probe biopsice, fie cu teste de imagistica: radiografii digitale in-house, ecografii abdominale in-house efectuate de un medic specialist, fie cu endoscopii si teste superioare de imagistica (CT RMN) momentan externalizate.

3. Utilizam metodele de imagistica pentru recoltarea biopsiilor pulmonare, hepatice, splenice, renale, gastrice, intestinale, limfonodale sau pentru recoltarea lichidelor intracavitare.

4. Dupa ce strangem cat mai multe informatii, facem planul de tratament, acesta putand fi reprezentat de:

5. Chirurgie oncologica si reconstructiva: cu cele mai multe sanse de vindecare sau de prelungire semnificativa a vietii atunci cand se respecta din start normele oncologice chirurgicale.

6. Chimioterapie: cu rezultate foarte bune in cancerele circulatorii (limfoame, leucemii), ca terapie neoadjuvanta (in cazul tumorilor in care dorim reducerea volumului sau a gradului de malignitate), sau cu rol in prevenirea sau intarzierea aparitiei metastazelor.

7. Electrochimioterapie: in cazul tumorilor greu de abordat chirurgical fie din cauza localizarii anatomice, fie din cauza numarului mare de tumori. Sunt situatii in care utilizam electrochimioterapia pentru boala reziduala pe cicatricea operatorie si pericicatriceal in tumorile incomplet excizate.

*in situatiile fericite in care s-a suspicionat o forma de cancer si aceasta s-a infirmat in urma consultatiei si a testelor de diagnostic, trimitem pacientul inapoi catre medicul curant.


OncoVet oncologie veterinara

OncoVet oncologie veterinara

OncoVet oncologie veterinara

Trimiterea unui caz pt consult oncologic

De ce sa ne trimiti un caz?

Pentru ca studiem de mult timp si tot timpul oncologia, biologia si comportamentul clinic al tumorilor si pentru ca avem rezultate EXCELENTE. Uneori si in cazurile care par fara speranta!

Pentru ca de multe ori reusim sa castigam timp si viata calitativa, fara suferinta pacientului vostru.

Pentru ca va tinem la curent cu evolutia lor, cu pasii pe care ii facem pentru a obtine un diagnostic complet si cu metoda de tratament aleasa.

Pentru ca nu vom contesta niciodata judecata voastra medicala.

Pentru ca majoritatea proprietarilor nu vor fi impacati cu o sentinta la moarte si vor cauta oricum raspunsurile in alta parte.


Formular de trimitere:

  Date despre medicul curant:
  Date despre pacient si apartinator:
  Atasamente:


  PROGRAM


  LUNI-VINERI 09:00-21:00

  DETALII DE CONTACT

  Oncovet © 2019 - Crafted by Maya Interaktive - Digital Marketing, ATL, BTL