Politica de livrare a serviciilor veterinare și telemedicină veterinară, plată și returnare

Livrarea serviciilor medicale veterinare și telemedicină

Serviciile medicale veterinare sunt furnizate la cabinetul veterinar Sun Vet Clinic SRL.

Serviciile de telemedicină veterinară sunt livrate online, prin intermediul unei aplicații pe Internet, agreate cu Clientul. 

Nu toate serviciile medicale veterinare pot fi prestate prin serviciul de telemedicină, investigațiile complexe, imagistica și altele implică aducerea pacientului în clinică. 

Plata serviciilor medicale veterinare și de telemedicină

Plata serviciilor de medicină veterinară se efectuează numerar, transfer bancar sau card online. 

Plata serviciilor de telemedicină se efectuează exclusiv prin plata cu card bancar și transfer online. 

Plata via transfer bancar și card online se va efectua în avans, prestarea serviciului de către Sun Vet clinic SRL fiind făcută sub rezerva confirmării contravalorii serviciilor intrați în contul clinicii.

 Returnare

Serviciile de medicină veterinară sau telemedicină prestate nu pot fi returnate. 

  • Returnare: Nu există drept de returnare pentru serviciile medicale veterinare.
  • Clientul poate cere rambursarea sumelor plătite în avans pentru servicii neprestate, sub condiția ca anularea consultației sau a serviciului să fie făcută cu minim 24 de ore înainte de programarea stabilită.
  • Excepția returnării sumelor este în cazul în care serviciile nu au fost prestate sau prestate necorespunzător din responsabilitatea clinicii. 
  • În cazul în care clientul nu este mulțumit de serviciile medicale veterinare sau consultațiile de telemedicină veterinară, suntem deschiși la rezolvarea pe cale amiabilă și  o compensare materială în cuantum agreat cu clientul, raportat la responsabilitatea stabilită și argumentată.

Aplicabilitate

Această politică de livrare, plată și returnare se aplică tuturor serviciilor medicale veterinare și consultațiilor de telemedicină veterinară oferite de Sun Vet Clinic SRL. 

  • Prin utilizarea serviciilor medicale veterinare sau a consultațiilor de telemedicină veterinară, clientul acceptă această politică de livrare și returnare.
  • Sun Vet Clinic SRL își rezervă dreptul de a modifica această politică de livrare și returnare în orice moment.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de livrare și returnare, vă rugăm să contactați [numele companiei] la următoarea adresă:

Adresa: str. TRAIAN NR 246, Sector 2, BUCURESTI

Email: contact@oncovet.ro

Telefon:  +40756056485

Oncovet © 2019 - Crafted by Maya Interaktive - Digital Marketing, ATL, BTL