SERVICII ONCOVET


Îți punem la dispoziție servicii veterinare dedicate

SERVICIILE ONCOVET

Pentru ca prietenul tău necuvântător să poată beneficia de tratamentele recomandate în cel mai scurt timp posibil.

OncoVet clinica de oncologie vetereinara

Consultatii Oncologice


Deoarece termenul de „cancer” este generic si acopera un grup de peste 130 de boli, consultatia este primul si cel mai important pas in procesul de diagnostic.


Mastocitom caine

Recoltare de probe biopsice


De la aspiratii cu ac fin ale tumorilor cutanate sau subcutanate pana la punctii medulare, biopsii osoase sau biopsii ecoghidate din organe precum: ficat, splina, rinichi, stomac, intestin sau pulmon.


Oncovet clinica de oncologie veterinara

Laborator de analize


Utilizam aparatură performantă, tehnici de lucru şi reactivi care corespund celor mai riguroase norme de calitate. Biochimia umeda, Hemogramele, Citologia sunt doar unele din serviciile realizate intern, in laboratorul propriu.


Oncovet clinica de oncologie veterinara

Ecografie si Rx – Digital


Tehnicile imagistice sunt printre cele mai utilizate investigatii in depistarea si monitorizarea evolutiei multor tipuri de cancer.
Avem dotarea si pregatirea necesare utilizarii tehnicilor ecografice, radiologice si endoscopice in scopul localizarii si diagnosticarii formatiunilor neoplazice.Oncovet clinica de oncologie veterinara

Stadializarea bolii oncologice


Presupune evaluarea gradului de extindere al bolii. In cadrul stadializarii utilizam tehnologii de imagistica, recoltam sange pentru diferite analize si probe biopsice.


Oncovet clinica de oncologie veterinara

Chimioterapia


Utilizata in special cu rata mare de succes si cu efecte secundare minime in cancerele circulatorii (leucemii, limfoame), dar si in controlul metastazelor in multe alte tipuri de cancer.


Oncovet clinica de oncologie veterinara

Chimioterapie metronomica


Utilizata ca tratament paliativ, mentine anumite forme de cancer sub control, distrugand vasele de sange care „alimenteaza” tumorile.


Oncovet clinica de oncologie veterinara

Electrochimioterapie


Tehnologie inovatoare, utilizata cu succes in bolile reziduale sau in tumorile greu de abordat chirurgical.Oncovet clinica de oncologie veterinara

Chirurgie oncologica si reconstructiva


Rata mare de succes in tratarea cancerului este direct proportionala cu respectarea normelor oncologice chirurgicale, altele decat in chirurgia clasica.


Oncovet clinica de oncologie veterinara

Citologie


Citologia ofera informatii despre aspectul si caracteristicile celulare ale tumorilor. Punctiile sunt manopere non-invazive, rapide, nedureroase si extrem de utile in orientarea diagnosticului oncologic, in stabilirea stadiului bolii si in organizarea planului chirurgical.


Oncovet clinica de oncologie veterinara

Tratamente paliative


Tratamentele paliative in cancerul animalelor de companie urmaresc asigurarea confortului pacientului in situatia in care a fost luată decizia de a refuza sau intrerupe terapia curativa pentru o boală neoplazica. Tratamentele paliative la cainii sau pisicile diagnosticate cu cancer, pot reprezenta o optiune viabila in cazul unor boli cu evolutie foarte lunga dar fără nicio speranță de o vindecare.


Oncovet clinica de oncologie veterinara

Terapia si managementul durerii


În cadrul clinicii veterinare OncoVet, calitatea vieții animalului Dvs. de companie este una dintre prioritățile noastre, iar gestionarea eficientă a durerii este esențială pentru a vă menține animalul de companie intr-o stare de confort.PROCESPlanifică din timp!

Documente medicale și medicamente


Luați la dvs. dosarul (documentele) cu istoricul & medicamentele pe care le oferiți animalului de companie.


Aduceți

Animalul de companie


Aduceți animalul de companie la examinare!


Vă punem la dispoziție

Servicii veterinare complete


Servicii veterinare complete, de la consultații, până la analize și chirurgie veterinară, acoperind competențele necesare


Info

Rezultate


Rezultate / diagnostice rapide și soluții legate de starea curentă a animalului dvs. de companie

Ce spun apartinatorii despre noi

TESTIMONIALE FACEBOOK

Mărturisirile primite și pentru care suntem recunoscători.
Facebook API Error: {„error”:{„message”:”Error validating access token: The user has not authorized application 1501100486852897.”,”type”:”OAuthException”,”code”:190,”error_subcode”:458,”fbtrace_id”:”AGvNjRuFFplWZF8kqYF_84H”}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.


PROGRAM


LUNI-VINERI 09:00-21:00

DETALII DE CONTACT


+40756056485

contact@oncovet.ro

Faceți o programare

Oncovet © 2019 - Crafted by Maya Interaktive - Digital Marketing, ATL, BTL